Menu

Menu

Meni

Hladno predjelo
Njeguška pršuta, dimljena svinjska pečenica,govedja prsuta, budimska kobasica, mladi sir, urnebes,slani rolat, šunka sa kackavaljem, slani rolat, ruska salata, projica

Čorba
Teleća

Toplo predjelo

Bira se u zavisnosti od sezone:

  • Sarmice od zelja u bešamel sosu sa kiselim mlekom,
  • Sarma od kiselog kupusa sa suvim mesom,
  • Slane palačinke punjene piletinom i pečurkama

Glavno jelo

Toplo jagnjeće pečenje ispod sača
Toplo praseće pečenje ispod sača

Rostilj (punjena vesalica,punjeno pilece belo,punjena pljeskavica,kobasica,cevap,ustipak)

Salata:
Mešana (paradajz, krastavac kupus)

Pecivo:

Hleb (beli,integralni)

kifle(bele,integralne,bavarske i sa belim lukom

Rakija
Dunja, Kajsija, Šljiva, Viljamovka, Loza,Malina i Medovaca

Vodka
Atlantik,Smirnoff

Whiskey:

Johnnie Walker, Ballantines

Pivo:
Jelen 0.33l, Staropramen 0.33l, Becks 0.33l, Niksicko 0.33l,Estrella 0.33l, Leffe 0.33l, Stella Artoais 0.33l, Kozel 0.5l,

Toceno: Jelen i Staropramen

 

Ostala žestoka pića
Gin, Campari, Martini Bianco, Pelinkovac, Vinjak, Vermouth

Vino
Špansko – Soldepenas Tempranillo 0.75 (Garnacha, Blanco, Rosado)

Italijansko – La Delizia 0.75 (Merlot Rose, Chardonnay, Cabernet Sauvignon)

Rubin – Chardonnay 0.75, Vranac 0.75, Rose 0.75, Graševina 0.75, Cabernet 0.75

Plantaze 13.Jul – Chardonnay 0.75l, Vranac 0.75l

Tikves – Smederevka 0.75l, Kartosija 0.75l

Coka – Mustuluk 0.75l(belo i crveno), Chardonnay 0.75l, Merlot 0.75l, Rose 0.75l

Penusavo vino: Araldi

 

Gazirani sokovi
Coca Cola, Fanta, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tonic Water

Negazirani sokovi
Nektar – breskva, jabuka, borovnica, orange juice

Kafa
Domaća, Espresso, Cappuccino

Voda
Vrnjci (gazirana i negazirana)

Pozivnice

Dekoracija restorana

  • Navlake za stolice sa mašnicom (više boja)
  • Vaza sa svežom ružom
  • Svećnjak sa svećama
  • cvetni aranzman za mladenacki sto (budzet 3.000rsd)

Sladoled sa prelivom (cokolada,karamela,jagoda)

Mladenačka torta
12-15 kg

Čokoladna fontana

Dve boce šampanjca

Dve šampanj čaše sa imenima mladenaca

Šematski plan sedenja sa spiskom gostiju

Trubači

Vreme boravka u restoranu je 8h od dogovorenog dolaska. Ponuda je podložna promenama.

Sezonski Meni (januar,februar,mart)

Hladno predjelo
Njeguška pršuta, dimljena svinjska pečenica, govedja prsuta, budimska kobasica, mladi sir, urnebes, šunka sa kackavaljem, slani rolat, ruska salata, projica

Čorba
Teleća

Toplo predjelo

Bira se u zavisnosti od sezone:

  • Sarmice od zelja u bešamel sosu sa kiselim mlekom,
  • Sarma od kiselog kupusa sa suvim mesom,
  • Slane palačinke punjene piletinom i pečurkama

Glavno jelo
Toplo jagnjeće pečenje ispod sača
Toplo praseće pečenje ispod sača

Salata
Mešana (paradajz, krastavac kupus)

Pecivo:

Hleb(beli,integralni)

Kifle(bele,integralne,bavarske i sa belim lukom)

Rakija
Dunja, Kajsija, Šljiva, Viljamovka, Loza,Malina i Medovaca

 

Vodka

Atlantik

Pivo

Jelen 0.33l, Niksicko 0.33l, Estrella 0.33l,Kozel 0.5l

Toceno: Jelen

Ostala žestoka pića

Pelinkovac, Vinjak, Vermouth

Vino
Špansko – Soldepenas Tempranillo 0.75 (Garnacha, Blanco, Rosado)

Italijansko – La Delizia 0.75 (Merlot Rose, Chardonnay, Cabernet Sauvignon)

Rubin – Chardonnay 0.75, Vranac 0.75, Rose 0.75, Graševina 0.75, Cabernet 0.75

 

Gazirani sokovi
Coca Cola, Fanta, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tonic Water

Negazirani sokovi
Nektar – breskva, jabuka, borovnica, pomorandža

Kafa
Domaća, Espresso, Cappuccino

Voda
Vrnjci (gazirana i negazirana)

Pozivnice

Dekoracija restorana

  • Navlake za stolice sa mašnicom (više boja)
  • Vaza sa svežom ružom
  • Svećnjak sa svećama

Mladenačka torta
12-15 kg

Šematski plan sedenja sa spiskom gostiju

Trubači

Vreme boravka u restoranu je 8h od dogovorenog dolaska. Ponuda je podložna promenama.

Extra offer 20% discount on all celebrations are held on weekdays