Meni

Meni

 

Sezonski meni(januar,februar,mart)

 

Hladno predjelo
Njeguška pršuta, dimljena svinjska pečenica, govedja prsuta, budimska kobasica, mladi sir, urnebes, šunka sa kackavaljem, slani rolat, ruska salata, projica

Čorba
Teleća

Toplo predjelo

Bira se u zavisnosti od sezone:

  • Sarmice od zelja u bešamel sosu sa kiselim mlekom,
  • Sarma od kiselog kupusa sa suvim mesom,
  • Slane palačinke punjene piletinom i pečurkama

Glavno jelo

Toplo jagnjeće pečenje ispod sača
Toplo praseće pečenje ispod sača

Salata
Mešana (paradajz, krastavac kupus)

Pecivo:

hleb(bel, integralni)

kifle(bele,integralne,bavarske i sa velim lukom)

Rakija
Dunja, Kajsija, Šljiva, Viljamovka, Loza, Malina i Medovaca

Vodka
Atlantik

Pivo
Jelem 0.33l, Niksicko 0.33l, Estrella 0.33l, Kozel 0.5l,

Točeno:Jelen

Ostala žestoka pića
Pelinkovac, Vinjak, Vermouth

Vino
Špansko – Soldepenas Tempranillo 0.75 (Garnacha, Blanco, Rosado)

Italijansko – La Delizia 0.75 (Merlot Rose, Chardonnay, Cabernet Sauvignon)

Rubin – Chardonnay 0.75, Vranac 0.75, Rose 0.75, Graševina 0.75, Cabernet 0.75

Gazirani sokovi
Coca Cola, Fanta, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tonic Water

Negazirani sokovi
Nektar – breskva, jabuka, borovnica, orange juice

Kafa
Domaća, Espresso, Cappuccino

Voda
Vrnjci (gazirana i negazirana)

Dekoracija restorana

  • Navlake za stolice sa mašnicom (više boja)
  • Vaza sa svežom ružom
  • Svećnjak sa svećama

Mladenačka torta
12-15 kg

Šematski plan sedenja sa spiskom gostiju

Trubači

Vreme boravka u restoranu je 8h od dogovorenog dolaska. Ponuda je podložna promenama.

Premium meni

Hladno predjelo
Njeguška pršuta, dimljena svinjska pečenica,govedja prsuta, budimska kobasica, mladi sir, urnebes, šunka sa kackavaljem, slani rolat, ruska salata, projica

Čorba
Teleća

Toplo predjelo

Bira se u zavisnosti od sezone:

  • Sarmice od zelja u bešamel sosu sa kiselim mlekom,
  • Sarma od kiselog kupusa sa suvim mesom,
  • Slane palačinke punjene piletinom i pečurkama

Glavno jelo
Toplo jagnjeće pečenje ispod sača
Toplo praseće pečenje ispod sača

rostilj:punjena vesalica,punjeno pilece belo,punjena pljeskavica,kobasica,cevap, ustipak

Salata
Mešana (paradajz, krastavac kupus)

Pecivo

hleb(beli, integralni)

kifle(bele,integralne,bavarske i sa belim lukom)

Rakija
Dunja, Kajsija, Šljiva, Viljamovka, Loza, Malina, Medovaca

Whiskey
Johnnie Walker, Ballantines

Vodka
Smirnoff, Atlantik

Pivo
Jelen 0.33l, Staropramen 0.33l, Becks 0.33l, Niksicko 0.33l, Estrella 0.33, Leffe 0.33l,Stella Artoais 0.33l, Kozel 0.5l

Toceno: Jelen i Staropramen

Ostala žestoka pića
Gin, Campari, Martini Bianco, Pelinkovac, Vinjak, Vermouth

Vino
Špansko – Soldepenas Tempranillo 0.75 (Garnacha, Blanco, Rosado)

Italijansko – La Delizia 0.75 (Merlot Rose, Chardonnay, Cabernet Sauvignon)

Rubin – Chardonnay 0.75, Vranac 0.75, Rose 0.75, Graševina 0.75, Cabernet 0.75

Plantaže 13. jul – Chardonnay 0.75, Vranac 0.75

Tikveš – Smederevka 0.75, Kratošija 0.75

Coka – Mustuluk 0.75l(belo i crveno), Chardonnay 0.75l, Merlot 0.75l, Rose 0.75l

Penušavo vino – Araldi

Gazirani sokovi
Coca Cola, Fanta, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tonic Water

Negazirani sokovi
Nektar – breskva, jabuka, borovnica, orange juice

Kafa
Domaća, Espresso, Cappuccino

Voda
Vrnjci (gazirana i negazirana)

Pozivnice

Dekoracija restorana

  • Navlake za stolice sa mašnicom (više boja)
  • Vaza sa svežom ružom
  • Svećnjak sa svećama
  • Cvetni aranžman za mladenački sto (buket 3.000 rsd)

Sladoled sa prelivom (cokolada,karamela,jagoda)

Mladenačka torta
12-15 kg

Čokoladna fontana sa vocem

Sladoled sa prelivom

Šematski plan sedenja sa spiskom gostiju

Trubači

Vreme boravka u restoranu je 8h od dogovorenog dolaska. Ponuda je podložna promenama.

Ekstra ponuda 20% popusta na sve proslave koje se odrzavaju radnim danom